termeni și condiții

Te rugăm să citești informațiile de mai jos

Detaliem modul de utilizare al site-ului nostru

Pentru a înțelege mai multe despre modul în care funcționează serviciile pe care le oferim, vă rugăm să citiți cu mare atenție termenii și condițiile generale de vânzare (TCGV) prezentați pe această pagină.

Magic Touch este reprezentată legal de SC ALCE EZIPLANS SRL, persoană juridică română, cu sediul în Str. Săvenilor nr. 48, scara B, etaj 2, ap. 8, Botoșani, județul Botoșani, identificată prin CUI 38991130 si Nr. Reg. Com. J7/284/2019.

SC ALCE EZIPLANS SRL operează și administrează web site-ul www.magictouch.ro prin intermediul căruia oferă servicii fotografice prin încheierea unui contract de prestare servicii.

Procedura de contractare a serviciilor fotografice

În urma semnării contractului pentru prestarea de servicii fotografice, se solicită plata avansului stipulat și în contract, în baza unei facturi de avans, care garantează participarea la evenimentul care face obiectul contractului și care trebuie plătită în termen de 5 zile de la data emiterii.

La finalul evenimentului și în urma furnizării serviciilor menționate în contract, se achita diferența de plată, conform celor specificate in contract, pentru care se va emite factura.

Dreptul de autor

Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin SC ALCE EZIPLANS SRL și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Drepturi de proprietate intelectuală

Cu condiția respectării de către dvs. a acestor Termeni și Condiții, SC ALCE EZIPLANS SRL vă acordă o licență limitată, fără caracter exclusiv, care nu poate fi sublicențiată sau transferată, care poate fi revocată, pentru:

  • a accesa și a utiliza platforma magictouch.ro în legătură cu utilizarea de către dvs. a Web Siteului;
  • a accesa și a utiliza orice conținuturi, informații și materiale asociate care pot fi puse la dispoziție prin intermediul Web Siteului, în fiecare caz exclusiv pentru utilizarea de către dvs. în scopuri personale, fără caracter comercial. Toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres prin acest document sunt rezervate de SC ALCE EZIPLANS SRL.

Vă sunt interzise următoarele:

  • să reproduceți, să modificați, să realizați opere derivate, să distribuiți, să licențiați, să închiriați, să vindeți, să revindeți, să transferați, să afișați public, să reprezentați public, să transmiteți, să faceți streaming, să difuzați sau să exploatați în orice alt mod Serviciile, cu excepțiile permise în mod expres de SC ALCE EZIPLANS SRL;
  • să decompilați, să refaceți prin inginerie inversă sau să dezasamblați Serviciile, cu eventualele excepții permise de legislația aplicabilă;
  • să faceți linkuri, mirror-uri sau frame-uri către vreo porțiune a Serviciilor;
  • să determinați sau să lansați programe sau scripturi care fac scraping, indexează, analizează sau efectuează orice alte operațiuni de extragere de date din vreo porțiune a Serviciilor, sau care îngreunează sau împiedică operarea și/sau funcționalitatea oricărui aspect al Serviciilor;
  • să încercați să obțineți accesul neautorizat sau să afectați vreun aspect al Serviciilor sau al sistemelor sau rețelelor corelate cu acestea.

Întregul conținut al Web Site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC ALCE EZIPLANS SRL sau a partenerilor autorizați ai acestuia.

SC ALCE EZIPLANS SRL deține exclusiv licențele și drepturile de autor pentru Web Site și platforma pe care acesta funcționează. Aceste opere sunt protejate de drepturi de autori, mărci, legi române și alte tratate internaționale. Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții nu vă conferă dreptul de a utiliza numele SC ALCE EZIPLANS SRL sau Magic Touch sau oricare dintre mărcile, logo­urile, numele de domeniu, alte caracteristici comerciale distinctive sau alte materiale protejate prin drepturi de autor ale SC ALCE EZIPLANS SRL.

Folosirea fără acordul SC ALCE EZIPLANS SRL a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Comentariile sau sugestiile pe care le puteți furniza cu privire la SC ALCE EZIPLANS SRL sau servicii furnizate prin intermediul Web Siteului sunt voluntare în întregime și SC ALCE EZIPLANS SRL va fi liber să utilizeze aceste păreri, comentarii sau sugestii astfel cum consideră corespunzător și fără nicio obligație față de dumneavoastră.

Dreptul de folosință

Magic Touch, reprezentată legal de SC ALCE EZIPLANS SRL, are dreptul de a folosi fotografiile realizate, în scopuri de publicitate, atât pe site-ul www.magictouch.ro, cât si pe rețelele de socializare Facebook, Instagram, Twitter, conform clauzei specificate in contractul de prestări servicii.

Daca nu se doreste publicarea fotografiilor, trebuie specificat în momentul semnarii contractului.

Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Contact

Folosiți oricând informațiile de pe pagina de contact pentru a lua legătura cu noi în scopul de a reclama sau de a sesiza anumite nereguli.