Cezara

Inginer peisagist, am rămas îndrăgostită de partea de design și decorațiuni, pe care vreau să le împărtășesc și cu voi. Sunt sigură că fiecare dintre voi are câte o idee, amintire sau un mesaj amuzant pe care vrea să îl împartă cu invitații săi, așa că haideți să le facem o surpriză de neuitat tuturor oaspeților voștri. Totul se petrece în fața oglinzii Magic Touch.

Alin

Atenția la detalii, defect profesional al meseriei de inginer mecanic, m-a ajutat să văd că prin intermediul cabinei fotografice le poți oferi oamenilor un moment de veselie pură, atunci când vor vedea că te-ai gândit la ei și când găsesc în recuzita noastră un accesoriu sau un mesaj personalizat care le aduce aminte de un moment special trăit împreună.

Povestea magică

Magic Touch a luat naștere din dorința de a avea o activitate care să ne scoată din monotonie și care să aducă un strop de bucurie în sufletul persoanelor cu care ne întâlnim, pentru că știm sigur că fericirea lor va aduce un imens sentiment de bucurie și în sufletele noastre. Nu a durat mult și am găsit și domeniul de activitate potrivit.

Trăind în era tehnologiei, în care ne setăm telefonul să ne aducă aminte și că trebuie să mâncăm sau să dormim, vrem să oferim invitaților noștri – da, ne place să credem că sunt și ai noștri 🙂 – un moment de deconectare și o amintire amuzantă, clasică, o poză imprimată pe hârtie care să le aducă aminte cu drag de evenimentul tău. Crede-ne, o vor face. 

Hai să ne cunoaștem

Dăm noi cafeaua! 🙂